Äntligen en ledig dag!

Varför är det alltid så att man kommer på en vecka innan en resa hur mycket det är att fixa. Denna gången dessutom förutom det vanliga med kläder, hundvakter odyl även att organisera hur man får hem en liten valp från England. Trodde jag hade järnkoll men felaktig info från personalen på det flygbolag jag pratade med initialt försatte mig i torsdags i panik, Nu är det fixat men med en dyr läropeng..kanske ska skicka en räkning till den usla personalen på Norwegian…

Idag är jag glad att jag inte kom med på det prov jag anmält till. Dock får vi ta nya friska tag imorrn då vi har en start. Fast efter Fidos och min bedrövliga insats på Lidingös WT kunde det kvitta…

Det ska bli hemskt skönt att ha semester efter en intensiv period. Vi har bokat in några trevliga träningar samt så har jag hittat en Game Fair att besöka. Vi ska bla besöka Henrik Vilendal, som hade Fidos gammelfarfar, Besstock Deal, så det är xtrakul. Henrik är dessutom en duktig och sympatisk tränare samt så var han mitt stora stöd på All Ageprovet vi startade på i december.

En ny bekantskap blir Ricky Moloney, som jag sett ett flertal gånger på Championship men aldrig tränat för. Det är Karen McCarthy, min goldenkompis, som organiserar träningen för en goldenklubb så kanske får man tillfälle till fler trevliga bekantskaper..

Dessutom får jag återse Fergus (Echobrook Fergus Mhor of Ashmhorgold, puh!), Karens goldenhane som är pappa åt huvudskälen till att jag åker. (bilden)

Nämligen att välja en liten tikvalp som ska följa med till Sverige och kanske bli en fortsättning på kennel Fabelikas. Det är ju 12 år sen förra kullen så det börjar bli dags..

Lilla Pupsy (arbetsnamn) ska bo hos en fodervärd men det ska bli väldigt spännande att följa henne.

Nu ska vi fortsätta vårt packande!!

P.S Ta en titt under kurser, finns platser kvar samt så är nya kursdagar på gång.

En reaktion på “Äntligen en ledig dag!

  1. Ha en kul resa till Uk , så hörs vi när du kommer hem igen.Kör försiktigt.