Väntan på ljusare tider

Massor har hänt sen sista inlägget men just nu väntar vi på att tillvaron ska bli lättare, både hundarna och jag. Pricken har det inte lätt 3 dar efter svansamputationen. Det gör ont och tratten är ingen hit. Dessutom har hansHan skulle bara veta alla roliga planer som smids just nu och involverar honom, i jaktens tecken. Det ska bli fantastiskt kul i höst att använda honom på ”riktigt”

Jag har just idag avslutning på två jättetrevliga unghundsgrupper som jag drillat i ett ridhus sista veckorna. Skönt att vara oberoende av snön och det finns ju massor att träna en ung hund på som man inte behöver så stora ytor för. Tack alla ni som varit med för trevliga söndagar!!
Jag ser fram emot fortsättningen där vi kan börja använda oss av de grundfärdigheter vi gått igenom. Ska bli kul!!

Lilla Olle växer så det knakar, en mycket trivsam liten kille. Stabil, nyfiken och öppen mot både folk och fä. Fick hitta sin första lilla skata häromdagen, mycket intressant!!  Tur att han är omgiven av kompisar som släpar hem vilt till flocken.

Kommentarer inaktiverade.