Fortsatt framgång!!

Fido fortsätter i samma stil! Vi startade på ett inofficiellt b-prov i ökl för att testa hur formen var även där. Och inte blev jag besviken, 1a och provbäst!!
Får nog anmäla till nåt b-prov i alla fall!!
Jag startade även Daffy, som inte alls är färdig med sina färdigheter, med en 2a blev det på ren och skär talang, lite kul faktiskt!! Jag har aldrig haft en så fysiskt tuff hund som Daffy, stickor och strån i terrängen yr åt alla håll när hon far fram. Så vi ger det lite tid att grunda lydnaden och det kommer att bli kanon!!
Helgen som gick spenderades med kennel Stenbury, ett trevligt och vetgirigt gäng där det blev givande diskussioner om handlingens ädla konst med elitgruppen, helkul!! En svår och utmanande teknik vi nog ägnar för lite tid till.
Nu blir det spaniel några dar, man har ju inga fritidsproblem direkt!!

 

Kommentarer inaktiverade.