Nya framgångar!!

I helgen gick GRK´s C-provsmästerskap och lille Fido gjorde inte sin matte besviken nu heller!!
Goldenmästare 2013 !! 23 ekipage kom till start på lördagens mocktrial och efter en runoff mellan AC och mig stod vi som segrare!!
Det var några trötta hundar och förare som stod på startlinjen när söndagens lagtävling skulle avgöras och vi får vara mer än nöjda med en andraplacering för vårt lag Blueberry Gundogs. Men målet att ta oss till NM gick ju bra. Det var tur att Tony och Solo var stabila när vi andra höll på att få värmeslag!! Nu ska vi vila för att ladda om till PAW of Sweden i Augusti sedan NM i Norge. Måste säga att jag är lite sur över att jag inte anmält till The Centenury och det Internationella WT som går där nu när vi är inne i ett stim Fido och jag, men, men…..Vi får heja på Daffys pappa Fergus som ska starta.
Efter söndagens tävling hade jag nöjet att äta middag med Karen McCarthy, vår engelska domare, och jag passade på att höra vad hennes intryck av oss svenskar var. Hon tyckte generellt att förarna gjort ett bättre jobb på söndagen och många verkade bekvämare med ett WT än med ett mocktrial. Det gick bra så länge man inte behövde ingripa men i de fallen blev det ofta för svårt för både hund och förare. Det fick mig att tänka att det naturligvis behövs mer handling utbildning av förarna i goldenvärlden och med anledning av det spånar jag vidare på en sådan…..

Kommentarer inaktiverade.